L’acompliment d’aquest curs, compleix amb el requisit de la RESOLUCIÓ ACC/1172/2022, de 21 d’abril, per la qual es convoquen ajuts a l’agricultura de precisió i tecnologies 4.0 en el sector agrari dins el Pla d’impuls de la sostenibilitat i competitivitat de l’agricultura i la ramaderia (III) en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència corresponents a l’any 2022 (ref.BDNS 622264).
Segons l’ordre de bases l’agricultor ha de realitzar i justificar un Pla de formació amb una durada mínima de 25 hores que garanteixi el correcte ús i l’aplicació pràctica de les tecnologies objecte d’aquest programa de suport, que podrà organitzar el comercialitzador, les organitzacions professionals agràries o altres agents del medi rural.
El Clúster FEMAC amb col·laboració amb centres de referència del sector a Catalunya, i amb col·laboració de les empreses comercialitzadores i fabricants dels equips, organitza aquest curs amb format en línia i presencial.
FemAgroTIC és un programa d’impuls a l’emprenedoria femenina en el sector agroalimentari, amb un enfocament especial en la tecnologia i la innovació.
L’objectiu principal del programa és fomentar el lideratge de les dones en el món agroalimentari i digital, oferint formació, acompanyament i visibilitat a projectes liderats per dones emprenedores. A través de sessions pràctiques, mentories i activitats de networking, FemAgroTIC vol donar suport a iniciatives que combinin agricultura, alimentació i tecnologia, i que contribueixin a la transformació i sostenibilitat del sector.
Participació agrupada a la Fira GreenTech Amsterdam 2025, l’esdeveniment líder en horticultura que tindrà lloc del 10 al 12 de juny de 2025 al RAI Amsterdam.
Espai de trobada i reflexió pels socis. 12 i 13 de juny al Hotel Sant Bernat al Montseny
Estàs preparat per transformar el sector agroalimentari amb les teves idees innovadores? Inscriu-te a la segona edició de l'acceleradora EMPRÈN AGRO CAT i uneix-te a la nostra comunitat d'emprenedors que estan impulsant el canvi tecnològic i sostenible en la cadena de valor agroalimentària.